Artists
directory

Xipell

Xipell

Castelló de la Plana , 1965

Joan Montañés "Xipell", (Castelló de la Plana, 1965), és dibuixant de vinyetes en la premsa des de finals de l'any 80, amb les col·laboracions que va iniciar al suplement Weekend del diari Mediterráneo. Des de 1992 va ser redactor gràfic en el periòdic Levante-El Mercantil Valenciano i, des de 20...

Ana Álvarez-Errecalde

Ana Álvarez-Errecalde

Bahía Blanca, Argentina

La seua obra artística exposa temàtiques quotidianes, íntimes i domèstiques, que sorgeixen de les seues vivències personals.

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

La Exprimidora is the association of designers and creatives from Castelló. This institution brings together the main design and creativity studios in the province.

Julián  Barón

Julián Barón

Castelló de la Plana

Fotògraf, docent i impulsor de projectes que utilitzen la imatge com a eina social de pensament. Barón planteja en els seus projectes noves perspectives per afeblir la rígida imaginació col·lectiva i a qüestionar els discursos oficials que construeixen la memòria, la història i la identitat.

Sara Bellés

Sara Bellés

Benlloc

Bellés is a visual artist and illustrator. He holds a BA in Fine Arts from the Universidad de Granada and an Associate Degree in Illustration for Advertising from the Escola d’Art I Superior de Disseny de Castelló. From Benlloc, Bellés works in multiple projects, both collectively and individually.

Ana  Beltrán Porcar

Ana Beltrán Porcar

L'Alcora, 1986

Ana Beltrán is a multidisciplinary artist. Focused on the pictorial medium, she currently develops interdisciplinary proposals based on performance and installation.

Laura Castelló

Laura Castelló

Castelló

Castelló is an illustrator born in Castelló who has lived in València for more than 15 years. She works professionally for different publishing companies and brands. She has just published the illustrated book 'Vestidas para la revolución. La liberación de la mujer a través de la moda'.

Pablo Chacón

Pablo Chacón

València, 1976

Va estudiar Enginyeria en la Universitat Politècnica de València. Aborda la realitat com a fotògraf des d'una òptica social i registral. Realitza els seus projectes amb curiositat forense i amb l'afany de comprendre, més enllà del document, el poder metafòric i representatiu d'una imatge.Desenvol...

Delia Díaz

Delia Díaz

Santa Cruz de Tenerife

Ceramista i docent a l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló de la Plana.

Rodrigo García Traver

Rodrigo García Traver

Almassora

García Traver is a visual arts artist and is part of the Cúmulo group. He frequently works with a visual chaos of gestures, texts, stains and forms to create an interplay between abstraction and imagination as Francis Bacon would do, and, at the same time, he approaches Mark Miller’s comedy style.

Ariadna Guiteras

Ariadna Guiteras

Barcelona, 1986

La pràctica de Guiteras abasta la performance, el text, el dibuix i la instal·lació per a investigar els límits dels cossos humans, i més que humans, i les relacions que els constitueixen.

Jesús Montañana

Jesús Montañana

Valencia, 1984

Valencian photojournalist. Winner of the grant DKV Assegurances in the 18th Seminario de Fotografía y Periodismo de Albarracín in 2018.

Lara Ordóñez

Lara Ordóñez

Castelló de la Plana, 1995

Ordóñez aborda un estudi de la matèria tèxtil que es desenvolupa en propostes on material i procés es converteixen en eixos vertebradors del discurs artístic.

Noel Pascual Cándido

Noel Pascual Cándido

Vila-real

Pascual Cándido is a visual arts artist and member of the band Six Burning Knives. He sees art as a form of expression and communication, like some sort of therapy that begins as a monolog and transforms into a revolution.

Nacho Puerto

Nacho Puerto

Valencia

Puerto is a visual arts artista and graphic designer. He holds a BA in Fine Arts from Universitat Politècnica de València. He has shown his work at several exhibitions at a national level, both individually and collectively, and he has done mural painting at a regional level.

Gema  Quiles

Gema Quiles

Vila-real

Gema Quiles Benedito es va graduar en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i va cursar el Màster de Producció Artística en aquesta mateixa universitat, participant en el programa d’intercanvi Erasmus+ en l’ Akademia Sztuk Pieknych de Wroclaw, Polònia.

Rosa Rodríguez

Rosa Rodríguez

Madrid, 1968

Fotògrafa interessada en les comunitats que mantenen un fort vincle amb la naturalesa en la seua forma de vida i a posar de manifest la necessitat de cuidar i conservar les àrees naturals úniques del nostre planeta.

Fermín  Sales

Fermín Sales

Albocàsser, 1990

He is an audiovisual creator specialized in documentary filmmaking. His work reflects on elements such as image, memory and territory.

Anna Sansano

Anna Sansano

Onda

Sansano holds a BA in Fine Arts from Universitat Politècnica de València. Sansano focuses on illustration and drawing on multiple mediums. In her workshop in Onda, she also teaches on these specialties.

Belén Segarra

Belén Segarra

La Vall d'Uixó

Segarra is a visual arts artist. She was born in La Vall d’Uixó and is settled in València. She holds a BA in Fine Arts from the Universitat Politècnica de València and works as a freelance illustrator and art director in several audiovisual and photography projects.