Directori
d'artistes

Xipell

Xipell

Castelló de la Plana , 1965

Joan Montañés "Xipell", (Castelló de la Plana, 1965), és dibuixant de vinyetes en la premsa des de finals de l'any 80, amb les col·laboracions que va iniciar al suplement Weekend del diari Mediterráneo. Des de 1992 va ser redactor gràfic en el periòdic Levante-El Mercantil Valenciano i, des de 20...

Ana Álvarez-Errecalde

Ana Álvarez-Errecalde

Bahía Blanca, Argentina

La seua obra artística exposa temàtiques quotidianes, íntimes i domèstiques, que sorgeixen de les seues vivències personals.

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

'La Exprimidora' és l’Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló que reuneix els principals estudis de disseny i creativitat de la província.

Julián  Barón

Julián Barón

Castelló de la Plana

Fotògraf, docent i impulsor de projectes que utilitzen la imatge com a eina social de pensament. Barón planteja en els seus projectes noves perspectives per afeblir la rígida imaginació col·lectiva i a qüestionar els discursos oficials que construeixen la memòria, la història i la identitat.

Sara Bellés

Sara Bellés

Benlloc

Bellés és artista visual i il·lustradora graduada en Belles Arts per la Universidad de Granada i técnica superior en il·lustració i gràfica publicitària per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló. Des de Benlloc Bellés treballa en múltiples projectes col·lectius i individuals.

Ana  Beltrán Porcar

Ana Beltrán Porcar

L'Alcora, 1986

És una artista multidisciplinària. Centrada en el mitjà pictòric, actualment desenvolupa propostes interdisciplinàries basades en la performance i la instal·lació.

Laura Castelló

Laura Castelló

Castelló

Castelló és il·lustradora, nascuda a Castelló i establerta a València des de fa més de quinze anys. Treballa de manera professional per a diferents editorials i marques i acaba de publicar el llibre il·lustrat 'Vestides per a la revolució. L'alliberament de la dona a través de la moda'.

Delia Díaz

Delia Díaz

Santa Cruz de Tenerife

Ceramista i docent a l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló de la Plana.

Rodrigo García Traver

Rodrigo García Traver

Almassora

García Traver és artista plàstic i forma part del col·lectiu Cúmul. Acostuma a moure’s en caos visuals de gestos, textos, taques i formes amb què crea jocs entre l'abstracció i la figuració com feia Francis Bacon, a la vegada que s’apropa a l’estil còmic de Mark Miller.

Jesús Montañana

Jesús Montañana

Valencia, 1984

Fotoperiodista valencià guanyador de la beca DKV Assegurances del XVIII Seminari de Fotografia i Periodisme d'Albarrasí en 2018.

Noel Pascual Cándido

Noel Pascual Cándido

Vila-real

Pascual Cándido és artista plàstic i integrant de la banda 'Six Burning Knives'. Pascual Cándido considera l’art com una forma d’expressió i de comunicació, una mena de teràpia que comença com un monòleg i acaba com una revolució.

Nacho Puerto

Nacho Puerto

Valencia

Puerto és artista plàstic i dissenyador gràfic, llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Ha realitzat diferents exposicions individuals i col·lectives en l'àmbit nacional, així com pintura mural en l'àmbit provincial.

Gema  Quiles

Gema Quiles

Vila-real

Gema Quiles Benedito es va graduar en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i va cursar el Màster de Producció Artística en aquesta mateixa universitat, participant en el programa d’intercanvi Erasmus+ en l’ Akademia Sztuk Pieknych de Wroclaw, Polònia.

Fermín  Sales

Fermín Sales

Albocàsser, 1990

És creador audiovisual especialitzat en cinema documental. El seu treball reflexiona al voltant d’elements com la imatge, la memòria i el territori.

Anna Sansano

Anna Sansano

Onda

Sansano és llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València. L'especialitat de Sansano és la il·lustració i el dibuix sobre múltiples suports. Al seu taller d'Onda a més de treballar imparteix classes sobre aquestes especialitats.

Belén Segarra

Belén Segarra

La Vall d'Uixó

Segarra és artista plàstica nascuda a La Vall d’Uixó i assentada a València. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, treballa com a il·lustradora freelance i directora d’art en diversos projectes audiovisuals i fotogràfics.