Directori
d'artistes

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

'La Exprimidora' és l’Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló que reuneix els principals estudis de disseny i creativitat de la província.

Julián  Barón

Julián Barón

Castelló de la Plana

Fotògraf, docent i impulsor de projectes que utilitzen la imatge com a eina social de pensament. Barón planteja en els seus projectes noves perspectives per afeblir la rígida imaginació col·lectiva i a qüestionar els discursos oficials que construeixen la memòria, la història i la identitat.

Sara Bellés

Sara Bellés

Benlloc

Bellés és artista visual i il·lustradora graduada en Belles Arts per la Universidad de Granada i técnica superior en il·lustració i gràfica publicitària per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló. Des de Benlloc Bellés treballa en múltiples projectes col·lectius i individuals.

Laura Castelló

Laura Castelló

Castelló

Castelló és il·lustradora, nascuda a Castelló i establerta a València des de fa més de quinze anys. Treballa de manera professional per a diferents editorials i marques i acaba de publicar el llibre il·lustrat 'Vestides per a la revolució. L'alliberament de la dona a través de la moda'.

Delia Díaz

Delia Díaz

Santa Cruz de Tenerife

Ceramista i docent a l'Escola Superior d'Art i Disseny de Castelló de la Plana.

Rodrigo García Traver

Rodrigo García Traver

Almassora

García Traver és artista plàstic i forma part del col·lectiu Cúmul. Acostuma a moure’s en caos visuals de gestos, textos, taques i formes amb què crea jocs entre l'abstracció i la figuració com feia Francis Bacon, a la vegada que s’apropa a l’estil còmic de Mark Miller.

Jesús Montañana

Jesús Montañana

Valencia, 1984

Fotoperiodista valencià guanyador de la beca DKV Assegurances del XVIII Seminari de Fotografia i Periodisme d'Albarrasí en 2018.

Noel Pascual Cándido

Noel Pascual Cándido

Vila-real

Pascual Cándido és artista plàstic i integrant de la banda 'Six Burning Knives'. Pascual Cándido considera l’art com una forma d’expressió i de comunicació, una mena de teràpia que comença com un monòleg i acaba com una revolució.

Nacho Puerto

Nacho Puerto

Valencia

Puerto és artista plàstic i dissenyador gràfic, llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Ha realitzat diferents exposicions individuals i col·lectives en l'àmbit nacional, així com pintura mural en l'àmbit provincial.

Gema  Quiles

Gema Quiles

Vila-real

Gema Quiles Benedito es va graduar en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i va cursar el Màster de Producció Artística en aquesta mateixa universitat, participant en el programa d’intercanvi Erasmus+ en l’ Akademia Sztuk Pieknych de Wroclaw, Polònia.

Anna Sansano

Anna Sansano

Onda

Sansano és llicenciada en Belles arts per la Universitat Politècnica de València. L'especialitat de Sansano és la il·lustració i el dibuix sobre múltiples suports. Al seu taller d'Onda a més de treballar imparteix classes sobre aquestes especialitats.

Belén Segarra

Belén Segarra

La Vall d'Uixó

Segarra és artista plàstica nascuda a La Vall d’Uixó i assentada a València. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, treballa com a il·lustradora freelance i directora d’art en diversos projectes audiovisuals i fotogràfics.