Ana Beltrán Porcar

L'Alcora, 1986

@ana_belpor

Els seus projectes han sigut exposats internacionalment. Anamnesi en Mexicali; Es eno pivo a Eslovènia; Dones mitològiques a la Cabrera i Madrid; Símbols de dona a Sogorb i a Gijón o Retrats de Mexicali, produïda a Mèxic i exposada en ciutats agermanades, entre molts altres.

Entre els seus treballs hi ha col·laboracions en què fusiona la música amb Somtresons+A, l'esdeveniment Hits of Colouramb Marko Sorsak; propostes escèniques amb música contemporània com Dualitats amb el compositor David Moliner i teatrals, Poemes de cos i d’ànima amb Susanna Sebastià. També ha realitzat projectes audiovisuals d'animació.

Actualment, Ana Beltrán Porcar compagina la producció artística, amb la realització d'exposicions i col·laboracions multidisciplinàries. A més, continua formant-se amb beques, estades i experiències d'intercanvi amb les quals porta temps enriquint el seu treball. Ha residit a Venècia, on ha col·laborat en la LVI Biennale di Venezia com a assistent d'O. Odita. I també en la Universitat Autònoma de Baixa Califòrnia, Mèxic, on va realitzar les seues primeres exposicions internacionals, i ha participat en diverses residències artístiques a Europa.

anabeltranporcar.com