Pablo Chacón

València, 1976

Va estudiar Enginyeria en la Universitat Politècnica de València. Aborda la realitat com a fotògraf des d'una òptica social i registral. Realitza els seus projectes amb curiositat forense i amb l'afany de comprendre, més enllà del document, el poder metafòric i representatiu d'una imatge.

Desenvolupa la seua activitat professional com a fotògraf de reportatge i com a professor en distintes escoles de fotografia, com Mistos o efedePhoto, escuela de fotografía documental, on imparteix cursos i tallers fotogràfics.

És assessor i editor de projectes fotogràfics, ajudant a tota mena de fotògrafs en la conceptualització, desenvolupament o edició dels treballs.

És col·laborador habitual d'XLSemanal, El País, 7K Naiz, DiariAra i altres mitjans on publica els seus reportatges. Ha sigut coorganitzador del festival internacional de fotoperiodisme PHOTON i és part de l'equip que va crear el Diari Indultat.

El seu treball ha sigut exposat en diferents festivals, com en PhotoEspaña, Seminari de Fotografia i Periodisme d'Albarrasí o Fotopress de la Caixa. Així com revistes de rellevància internacional com British journal of photography

pablochacon.com/