Gema Quiles

Vila-real

@gemaquiles

Gema Quiles Benedito (Vila-real, 1994) es va graduar en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València i va cursar el Màster de Producció Artística en aquesta mateixa universitat, participant en el programa d’intercanvi Erasmus+ en l’ Akademia Sztuk Pieknych de Wroclaw, Polònia.

Va obtindre el Primer Premi en el X Concurs de Pintura de la Regidoria de Juventut de l’Ajuntament de Castelló (2015). La seua obra ha sigut seleccionada, entre altres, per al Premi Nacional de Pintura Ciutat de Castelló (2019, 2015 i 2014), el XLIX Saló de Tardor de Premi de Pintura Ateneu Mercantil de València (2018), PAM!18, el Màster de Producció Artística, UPV (2017), el XVI Concurs de Pintura Moros Nous de Villena (2016), el XVIII Premi Nacional de Pintura Reial Acadèmia de Sant Carles de València (2016), el XXXI Concurs de Vila de Puçol (2015).

Entre les seues exposicions col·lectives destaquen: De l’ordinari i extraordinari, dins de PAM! PAM! 2019 en Reals Drassanes de València; l’estand Marte Orbital, en la 5a Edició de Fira Marte (2017); o Mapa i cultura, tres mirades, en Galeria Coll-Blanc Espai d’Art, Culla (2017).

En 2019 va guanyar la Beca Hàbitat Artístic Castelló, desenvolupada en Centre d’Art La Rectoria, Barcelona; i en 2017 l’I Certamen Residència Culla Contemporània, en la Galeria Coll-Blanc.

Published work

Image from the artistic work "'Césped'"
'Césped'

Aerògrafs i llapis sobre taula

Image from the artistic work "ST"
ST

Oli sobre tela

Image from the artistic work "ST"
ST

Oli, aerògraf i ceres sobre paper.