Exposició col·lectiva

Castelló 2050: Utopies urbanes amb filtre taronja

12 novembre 12 desembre

El disseny està a tot arreu: en cada objecte que comprem, en els envasos que rebutgem, en els mitjans de transport que usem, en els aliments que consumim, a les cases i les oficines que habitem… Estem envoltats de disseny, encara que a vegades no siguem conscients d'això. L'objectiu d'aquesta exposició és demostrar que a més el disseny és una força de transformació social, una disciplina que ens ajuda a crear aquells futurs amb què somiem, una professió amb capacitat de canviar la realitat, des de les coses més grans, com una ciutat; fins a les més xicotetes, com un senzill paper de seda per a embolicar una taronja.

Estem envoltats de disseny, encara que a vegades no siguem conscients d'això.

La unió d'aquests dos elements -ciutat i paper de taronja- és el punt de partida que La Exprimidora planteja per a proposar un repte a un conjunt de
dissenyadors: com serà Castelló en el 2050? Quines utopies són capaces d'imaginar per a la província?. El repte és doble, perquè tot això es plasma en papers de seda per a embolicar taronges, una manera de connectar amb la identitat del territori i donar suport a un sector agrícola fonamental per a entendre la nostra essència.

 

 

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

'La Exprimidora' és l’Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló que reuneix els principals estudis de disseny i creativitat de la província.

Veure més