Xerrada

Talent Creatiu: Cristian Granero

13 novembre | 19:30 — 21:00 h

ECO Les Aules impulsa les trobades 'Talent creatiu', un esdeveniment obert al públic per a descobrir creadors i creadores de la província de Castelló. Unes xarrades que permeten al públic endinsar-se en els processos de creació de professionals locals en disciplines tan variades com la il·lustració, la música, la moda i la gastronomia.

L'encarregat d'obrir les trobades és el xef Cristian Granero del restaurant Anhelo, inclòs en la guia Michelín. 


Cristian Granero naix a la Vall d'Uixó. La seua mare Carmen li inculca la passió per la cuina, però és el seu amic Ferran qui li dona l'oportunitat d'entrar en aquest món. En 2009 té l'oportunitat de treballar i formar part d'un forn artesà i ací comença a descobrir i a interessar-se pel món de la pastisseria. Tant que més endavant passa a formar part d'un obrador de pastisseria, on continua formant-se. També, passa per l'escola d'Hostaleria Costa de Flor del taronger i acaba treballant a Madrid en una estrela Michelín i de cap de cuina d'Oriol Balaguer a Barcelona. No obstant això, va anar la seua tornada a la província, de la mà de l'experimentat Modest Fabregat, la qual cosa va marcar un punt d'inflexió en la seua carrera. D'ací va agafar impuls fins a obrir el seu propi restaurant a Castelló, Anhelo, inclòs des d'aquest mateix any en la guia Michelin. En la seua cuina, Granero reinterpreta l'esmorzar típic valencià o la sardina de bota.