Taula rodona

Recuperar i reimaginar els espais culturals

22 maig 12:00 h

Presentació de ‘Diàlegs al núvol / Hot Talk Club. Espai de mediació 2020’. Organitzat per ‘ULTRASONS. Músiques en vibració’ i la Coordinadora d’Associacions Culturals de l’Alcalatén destinat a la trobada i diàleg dels agents culturals per a reflexionar, aprendre i aportar coneixements.

Per a l’edició de 2020 les condicions sanitàries van portar l’espai de mediació al món digital, on es van enregistrar huit entrevistes anomenades “Diàlegs al núvol”, dividides en dos eixos temàtics: “Professionalització del sector cultural” i “La cultura en el nostre entorn” http://ultrasons.info/htc2020.

Alfonso Ribes, Irene Gras, Paula Lorenzo de Cúmul i Rafa Gascó de MIAU Fanzara debaten sobre el present i el futur dels models culturals. Modera Blai Garcia, d'Ultrasons.

Recollint el testimoni d'aquestes entrevistes, i amb la presència dels professionals del món cultural, Alfonso Ribes, Irene Gras, Dani Cala de Cúmul i Rafa Gascó de MIAU Fanzara, s'articula una taula redona per a intentar crear, imaginar i compartir nous models i solucions per als reptes del present i del futur dels espais culturals, tal com expressa el motiu del Dia Internacional dels Museus 2021.