Taula rodona

'Eso no es amor'. Reconèixer i comunicar la violencia de gènere.

19 febrer 12:30 h

Al fil de l'exposició Des de l'Amor d'Ana Beltrán Porcar, el pati d'ECO Les Aules ofereix una taula rodona moderada per la pròpia artista, en la que tres expertes ens assenyalen els mites de l'amor romàntic i ens expliquen per què “això no és amor”.

La importància de la comunicació per a trencar amb certs conceptes que s'han tergiversat respecte a l'amor.


Feminista Ilustrada ens parlarà de la percepció més actual de les relacions mitjançant les imatges que contínuament ens arriben sobre com ens relacionem i com l'estètica que se'ns mostra influeix en els nostres comportaments i relacions.

Nuria Coronado ens parlarà de la “violència mediàtica” en la comunicació, per a entendre la necessitat de treballar amb perspectiva de gènere a l'hora d'informar la ciutadania.

Amb Arte mi vida - Arte mi muerte Marina Vargas ens compartirà la seua experiència com a artista, visibilitzant la importància d'exposar la nostra pròpia realitat perquè el públic puga tindre informació des de diferents perspectives.

 

Ana Beltrán Porcar

L'Alcora, 1986

És una artista multidisciplinària. Centrada en el mitjà pictòric, actualment desenvolupa propostes interdisciplinàries basades en la performance i la instal·lació.

Veure més