Exhibition

Veus trobades

1 october 15 october

T'has preguntat mai què és avui ser dona rural? Quines són les inquietuds d'aquestes dones, els eus gustos i les seues necessitats? 

I no és cert què, generalment, els qui habitem a l'urbs, hi pensem de manera estereotipada com dones que treballen la terra, la ramaderia o en la feina de casa de mestressa. 

"MIRADES VIVES, VEUS TROBADES" és un projecte de Fotografia Participativa que t'apropa a la vida real d'un grup d'aquestes dones. Una proposta amb la que donem veu a les seues inquietuds i, més concretament, les d'algunes dones que viuen a les comarques del Baix Maestrat o a l'Alt Palància a la província de Castelló. 

A través de dinàmiques individuals i grupals, on l'eina d'expressió ha sigut la fotografia, parlarem de les idees i sentiments d'aquestes dones obtenint una cartografia de vida. Un recorregut visual on ens comparteixen els seus interessos actuals, les seues preocupacions, la seua identitat i el seu territori. 

Una mirada viva, reflectida a les fotografies que es construeixen durant els tallers, a través de les quals, ens conviden a conèixer-les i ens acosten al seu dia a dia.