Presentació

Vol. 20 Pecha Kucha Night

12 novembre | 20:00 — 22:00 h

Pecha Kucha és el terme japonés amb el que es coneixen un tipus de jornades de presentacions creatives i informals en què cada participant mostra el seu projecte creatiu. Aquest tipus de trobada naix a Tòquio en 2003 com a punt de trobada per a joves emprenedors/res. Des de llavors, el format s'ha estés a altres ciutats al voltant del món.

A Castelló l'Associació Cultural de Dissenyadors Gràfics, La Exprimidora, ha dut a terme 19 edicions en diferents espais de la ciutat

La de 2022 és l'edició número 20 del Pecha Kucha coincidint amb el desé aniversari de La Exprimidora, que es celebra durant el mes de novembre en ECO Les Aules amb l'exposició "Castelló 2050: utopies urbanes amb filtre taronja". 

Entre els estudis convidats es troben: 

· ADN Ceràmic, un projecte que reivindica la forma única de fer disseny en la Comunitat Valenciana gràcies a la seua vinculació amb la tradició ceràmica 
· Ana Ferrero, fotògrafa especialitzada en projectes d’interiors i una de les noves sòcies de la Exprimidora. 
· Copiloto, estudi de disseny especialitzat en gastronomia que ens parlarà del projecte Miradors de l’Horta. 
· Gràfiques en negre, un col·lectiu de dissenyadores unides per una mirada feminista sobre la professió del disseny. 
· Nektar Studio, estudi creatiu audiovisual centrat en la combinació perfecta de so, disseny, imatge i estratègia per a crear vídeos únics. 
· ADCV,  María Navarro, la gerent de l’ADCV ens parlarà de l’associacionisme de disseny i les bones pràctiques de contractació professional. 
· Isho Design, aquest estudi de disseny d’interiors exposarà la seua visió sobre la professió ara per ara des d’una perspectiva holística i creativa. 
·Ethereal Design, donem la benvinguda a un de les noves sòcies de La Exprimidora, que ens parlarà de la seua trajectòria en el disseny d’interiors. 
· Penyalab, un laboratori ‘maker’ de creativitat i innovació social que creu en la força del disseny com a eina transformadora. 
· Yinsen, un dels estudis de disseny gràfic més reconeguts de la nostra província a nivell internacional ens parlarà dels seus últims projectes, com la polèmica Falla Corona. 
· La Exprimidora, en el desé aniversari de l’associació, La Exprimidora explicarà perquè és tan important la unió dels professionals del disseny. 

La Exprimidora Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló

'La Exprimidora' és l’Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló que reuneix els principals estudis de disseny i creativitat de la província.

Veure més