Fira

Trobada d'associacions i col·lectius culturals de la província de Castelló

26 novembre | 10:00 — 14:00 h

ReViu Les Aules organitza una trobada d’associacions i col·lectius que desenvolupen a la nostra província projectes de creació pròpia baix els paràmetres de la cultura contemporània. Es pretén així que les diferents associacions tinguen oportunitat de conèixer-se entre elles, d’interactuar i obrir vies de cooperació, compartint una jornada en comú on tindran ocasió de presentar les propostes que duen a terme i ser coneixedores d’aquelles activitats culturals que es desenvolupen des d’altres agrupacions.

Les associacions i col·lectius interessats en participar en la trobada que tindrà lloc al pati de l’ECO Les Aules  disposaran d’una taula-stand per a mostrar el material de les seues iniciatives.

Les inscripcions estan obertes en aquest enllaç: https://tinyurl.com/trobadaecolesaules

La jornada s’iniciarà a les 10:00 amb un diàleg obert on de forma lliure i distesa els diferents representants podran apropar-se en detall a les iniciatives d’altres companys que s’hi presenten, establint així nexes entre diferents associacions o col·lectius, compartint les seues inquietuds i en definitiva, generant xarxes de col·laboració entre elles.
 
A continuació, arribades les 12 del migdia, tindrà lloc la ponència ‘Experiències més enllà del territori’, duta a terme per Miguel Cordero i Néstor Prades, organitzadors de la Muestra de Cine de Ascaso. Els seus fundadors analitzaran el cas d’èxit de l’autodefinida “mostra de cine més xicoteta del món”, que compta amb més de deu anys de trajectòria apropant propostes internacionals de cinema d’autor a este llogaret semi-abandonat del Prepirineu d’Osca.
 
Per finalitzar la jornada (13:00), s’establirà una taula de debat. Els representants d’Ascaso moderaran este espai d’opinió on les associacions i col·lectius participants podran compartir les idees valorades durant la jornada i fer comunes les seues inquietuds i apreciacions en torn al treball col·lectiu i associatiu en l’àmbit de la cultura.

 

Programa de la Trobada d’Associacions i Col·lectius Culturals de la Província de Castelló

  10:00. Benvinguda i presentacions amb diàleg obert
  12:00. Ponència ‘Experiències més enllà del territori’, per Miguel Corderdo i Néstor Prades de Muestra de Cine de Ascaso
  13:00. Taula de debat i cloenda