Presentació

PERA 2021

18 juny 20:00 h

PERA és el Festival de Poesia en Espais Rural Oberts creat l’octubre de 2019 amb la intenció d'oferir un espai per a gaudir i promoure la poesia feta al món rural i pels poetes dels Ports. L'iniciativa surt de l’associació cultural Esboira i de les jornades poètiques ‘Mas de Poetes’ de Vilafranca.

Sota el lema ‘La poesia mou muntanyes’ la quarta edició del Festival PERA acull instal·lacions poètiques, poesia escènica i experimental, poesia per a xiquets, tallers de rap, exposicions de poesia visual, degustacions de tapes poètiques, tallers d’escriptura, visites a les residències de grans i tallers de poesia tèxtil. Pel certamen han passat els poetes i artistes Oswaldo Pai, Lola Mascarell, Mar Benegas, Cantataticó, Grup de Poetes Almadar, Vilafranca del Arte o Emilio Cuiner.  

Presentació del número 23 de la Revista Azharanía. 

La Revista Azharanía naix el 2012 de la mà de l’Almadar, tertúlia poètica que promou la poesia com a entitat viva, compromesa i actual. Fins al moment han participat 312 poetes d’arreu del món amb premis de prestigi i gran reconeixement i també membres de l’associació.

La presentació del número 23 de la revista Azharanía anirà acompanyada d’un recital de la cantant i poeta Iris Almenara i lectures poètiques de Rosa Lentini, Isabel Serrano, Eloy Sánchez Guallart, Pedro Gómez, Mónica Serra, Carlos eMe, Marcelo Díaz i Ruth Sancho Huerga.