Concert

Marc Melià

19 maig 20:00 h

SONS és un cicle de músiques independents promogut per l'associació cultural de Castelló Septiembre Recuerdos. Va començar la seua activitat al maig de 2003. Durant els seus 20 anys d'existència han organitzat més de 250 concerts, sempre d'artistes independents, sota els paràmetres artístics del pop-rock, l'electrònica i l'experimentació. Per a celebrar el seu 20 aniversari, el SONS torna al pati d'ECO Les Aules amb motiu de la programació especial DIMCAS 23, presentant-nos en directe a Marc Melià.
 
Originari de Mallorca, Marc Melià és un compositor i productor instal·lat a Brussel·les. Durant l'última dècada ha col·laborat amb notables figures de l'escena musical francesa i belga. En 2017 publica el seu primer treball en solitari "Music For Prophet", àlbum concebut exclusivament amb el mític sintetitzador DSI Prophet que l'ha portat a fer un centenar de concerts en tot Europa i que s'inscriu a la naixent tradició d'una música repetitiva composta per robots sensibles per als humans del futur.

En 2021 Pan European Recording, una de les discogràfiques parisenques més prestigioses, publica "Veus", el seu segon LP, un disc mig en català, la seua llengua materna, i mig en francés, la seua llengua d'adopció. La manipulació electrònica de la veu està en l'epicentre d'aquest nou treball discogràfic en el qual Marc Melià es confon amb una espècie d'androide per a parlar-nos de somnis i d'anhels, però sobretot per a oferir-nos la seua personal sensibilitat.