Presentació

MALfest 2021

17 juny 20:00 h

MALfest és el festival multidisciplinari que té lloc a l’estiu a Lludient i ofereix art contemporani per a totes les generacions. És una iniciativa de l'associació 'Moviendo el arte', nascuda en 2019 amb l'objectiu de dinamitzar la vida cultural local. Durant quinze dies tenen lloc concerts de música clàssica, moderna, teatre, exposicions de fotografia o art urbà. I també espectacles de titelles, contacontes i tallers per als més menuts.

El projecte pretén fomentar el valor intergeneracional, educatiu i solidari de la cultura i l’art així com el respecte amb el medi ambient.  

‘Moviendo el arte’ ha impulsat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma goteo.org amb l’objectiu de finançar la nova edició del MALfest, convertir l’antic forn en un espai cultural i celebrar les primeres jornades del pa, una manera de valorar i recuperar la cultura popular.

Més informació a https://www.goteo.org/project/moviendo-el-arte

Desvelados és un grup de Castelló, que en format acústic versiona alguna de les millors bandes del rock en espanyol, com a Xarop de bastó, els Zigarros, Ariel Rot, fito o Antonio Vega.

Els components de Desvelados són Manu Vizcarro, veu principal, Javi Ruá guitarra elèctrica i veus, Fran Beltrán, contrabaix i veus i Gerardo Chiva, guitarra acústica, tots amb àmplia experiència musical i registres amb altres formacions.