Xerrada

'Literatura infantil i il·lustració', taula redona per Unaria Edicions

24 abril 12:00 h

Com es crea un conte? Com s'escriu? Com s'il·lustra? Dins de les celebracions del Dia del Llibre, Unària Edicions organitza aquesta jornada especial en ECO Les Aules, on autores i il·lustradores es donaran cita per a donar resposta a aquestes preguntes. Els escriptors recitaran els seus contes, les artistes mostraran les seues obres, i junts establiran conversa entorn a aqueix binomi inseparable que en el món editorial suposa literatura infantil i il·lustració.  

Amb la participació dels escriptors Miguel Alayrach, Ana Rosa Sanfeliu i Mª Carmen Castillo, les il·lustradores Lluna Llunera i María Griñó i l'editoria Amelia Díaz. 

Unaria edicions naix al juliol de 2012 nadant contra corrent en un món que s'ofega en plena crisi sistèmica. Unaria és una editorial moderna, involucrada en les noves tecnologies i que busca la qualitat en cadascun dels seus formats, autors i autores. La poesia, la literatura infantil i juvenil són les grans apostes d'aquesta editorial que té com a filosofia el treball colze amb colze amb els autors i autores en l'ardu camí de la publicació i difusió de les seues obres.