Concert

Franco Baggiani & Fernando Marco Quartet

19 juny 19:30 h

El trompetista italià Franco Baggiani i el guitarrista castellonenc Fernando Marco són els protagonistes de l'àlbum de jazz Preciso publicat per Blau Records. Un àlbum amb un set list gens convencional i valent, temes complexos, necessitats de desenvolupament. 

Jazz sobri i concís, de veritat, sense atrezzo. Baggiani i Marco estaran acompanyats de Luis Llario al contrabaix i Diego Clanchet a la bateria per a interpretar temes de l'àlbum 'Preciso',  un repàs als més importants standards de la història del jazz.

Franco Baggiani és trompetista, compositor, arranjador i productor. Ha dirigit nombroses big bands i col·laborat amb la Big band de Benny Carter i la Filharmònica de Florència. Baggiani és director artístic del festival Museu in musica i fundador de SOUND, el major grup de didàctica musical de la toscana. Ha compost música per a obres de teatre i televisió. Té editats 14 discos com a líder i múltiples col·laboracions en àlbums amb altres artistes.

Fernando Marco és guitarrista, compositor, arranjador i productor. Fundador i actual director de l'Escola de Música Taller 3, on imparteix classes de guitarra, harmonia i arranjaments. Gestiona l'empresa discogràfica Blau Records, dedicada a la música jazz i que inclou treballs de Scott Hamilton, Louis Stewart, Peter King, i altres músics. Marco ha actuat amb Louis Stewart, Tete Montoliu, Charles McPherson, Lou Bennett, Eddie Palmieri, Peter Bernstein, Eric Alexander i un llarg etcètera de músics nacionals i internacionals, a més de liderar el seu propi grup. En 2018 va editar l'àlbum Preciso.