Fira

FER FOC

16 octubre 10:00 h 17 octubre 14:00 h

FER FOC és una Fira Professional de Fotografia que dóna als i les creadores visuals del món de la fotografia l’oportunitat de presentar les seves propostes expositives als directors i directores de festivals que hi participen en la trobada. Fruit d'aquestos diàlegs entre ambdues parts es tanquen múltiples acords d’itinerància d’obra fotogràfica.

FOC (Fotografia Observatori Cultural) naix com un projecte vertebrador del territori cultural espanyol i aspira a convertir-se en un instrument per a la promoció, la difusió i la visualització de la realitat del sector creatiu nacional en contacte directe amb la fotografia i la imatge fixa. Aquesta iniciativa vol al mateix temps ser un receptor de les propostes, idees i iniciatives que es desenvolupen actualment en el territori, actuant en aquest sentit com un observatori cultural de les pràctiques i els consums culturals relacionats amb el món de la creació a través de la imatge fixa i la fotografia, i un contenidor de propostes visuals i d'anàlisis de la realitat d'aquest sector de creació de patrimoni cultural.

FER FOC naix en 2021 amb el suport de la Diputació de Castelló amb esperit anual i internacional. Comptarà amb visionat de portafolis, projeccions nocturnes i xarrades obertes al públic.

 

Programa d'activitats:

Del 14 al 17 d'octubre. Capella: exposició audiovisual de projectes multimèdia.

Divendres 15 octubre. Palau de la Diputació de Castelló (Saló de Presentacions):

18.30 h. Conferència: Carlos Fontes, Director del Festival Encontros da Imagem (Braga, Portugal)
19:30 h. Conferència: Vítor Nieves, Director del Festival Outono Fotográfico (Galícia). 

Dissabte 16 octubre. Pati:

10 - 14 h / 16:30 - 20 h. Visionat de portafolis
22 h. Fever Night #FERFOC. Projeccions d’artistes i festivals assistents.

Diumenge 17 octubre. Pati:

10 - 14 h. Visionat de portafolis.


+ informació: www.ferfoc.com