Taula rodona

Dones Diverses

22 gener

'Dona Diversa' és un espai d'encontre entre dones amb diversitat per tal de remarcar aquelles conductes i actituds de la vida quotidiana que donem per sabudes, però que en la societat normativa en la qual vivim solen passar desapercebudes

La segona jornada de l'encontre, coordinat per la doctora Irene Garcia-Molina, té lloc a l'ECO Les Aules i està composta d'una taula redona ‘Dona Diversa’ i un taller dirigit per l'artista Costa Badía amb l’objectiu de recapacitar vers la diversitat a través del joc. 

A la taula redona es donaran cita tres dones amb diversitat funcional: Costa Badía, Vanessa Font i María Endrino. Vanessa és una dona amb discapacitat visual, llicenciada en Ciències de la Informació i especialitzada en periodisme. María és una dona amb altes capacitats intel·lectuals, llicenciada en Psicologia i estudiant de doctorat. Amb totes tres i amb el públic participant s'establirà un debat al voltant d’actes o conductes que solen ser aprovades per la societat normativa, però que deixen de banda a les persones amb diversitat (‘molestaré’ a les meues amigues si avui isc de festa amb elles i han d’estar pendents de mi?).

Activitats en col·laboració amb la Universitat Jaume I, el Màster Universitari en Psicopedagogia de l'UJI i el Banc Santander (Premi Investigació Compromís Social).