Exposició

3/4, Disseny de producte emergent, sinergies de signatures amb l'UJI

27 octubre 26 novembre

En “3/4, Disseny de producte emergent, sinergies de signatures internacionals amb l'UJI” es fa una retrospectiva de les últimes edicions d’Intercrea: 6 empreses, 58 dissenyadors, 38 productes desenvolupats, 1 universitat, 1 grau de disseny de producte i 3 ciutats.

Disseny a “tres quarts”, no és un treball universitari (1/4), no és una maqueta (2/4), és un semiproducte, un disseny a quasi completar (4/4), que ja està quasi… li falta molt poquet.

Intercrea és un projecte anual que tracta de posar en contacte, des de la Universitat Jaume I, diferents persones i entitats vinculades amb el disseny i la innovació, perquè INTERactuen i propiciar sinergies CREAtives. Aquest projecte de la Universitat Jaume ofereix la possibilitat de llambregar com és, pot, o hauria de ser el món professional en els àmbits del disseny. 

En el projecte Intercrea intervé l'alumnat del Grau de Disseny, proposant diferents conceptes de productes, les empreses reconegudes, que aporten el seu feedback i la realització dels prototips, fent que aquests tinguen un acabat totalment professional, proveïdors diversos que aporten materials, professionals del disseny que coordinen, espais i premsa que permeten donar visibilitat al projecte i, finalment, la universitat i diferents entitats públiques que secunden i promouen que tot es duga a terme.